Reddet i sidste øjeblik

Hun fik blomster

Dagen startede hektisk. Jeg havde været i Aalborg siden dagen før til et vigtigt forretningsmøde, og hele mit fokus var centreret omkring de præsentationer og aftaler, der skulle falde på plads. Solen var knap nok stået op, da jeg trådte ind i mødelokalet, og alting kørte på skinner. Men lige efter frokost, mens jeg sad og tjekkede mine mails, ramte det mig som et lyn fra en klar himmel – jeg havde glemt vores bryllupsdag!

Det var ikke bare hvilken som helst bryllupsdag. Det var vores 2-års bryllupsdag, en dato, som jeg havde lovet mig selv og min kone, Camilla, at fejre med noget særligt. Jeg kunne bogstavelig talt mærke panikken stige fra mine fødder op gennem kroppen. Hvordan kunne jeg glemme det? Her sad jeg i Aalborg, mens min smukke hustru var derhjemme i København og sikkert ventede på et tegn fra mig. En besked, en gave, noget, der signalerede, at jeg stadig huskede og værdsatte vores dag.

Jeg tjekkede klokken. Det var allerede sidst på eftermiddagen. Flyet tilbage til København ville først gå sent om aftenen, og det ville være alt for sent at gøre noget, når jeg endelig kom hjem. Min eneste mulighed var at finde på noget her og nu, inden dagen endte i katastrofe. Men hvad kunne jeg gøre?

Panik og en løsning fra Google

Jeg tog min telefon frem og begyndte febrilsk at søge på Google. Jeg havde brug for en løsning, og jeg havde brug for den nu. Jeg søgte på blomsterbutikker i København og scrollede gennem forskellige muligheder. Pludselig dukkede noget op, der fangede mit blik – Amager Blomster. Deres hjemmeside, amagerblomster.dk, så professionel ud, og de reklamerede med hurtig levering. Bingo!

Jeg ringede til dem med det samme. På trods af min stressede stemme, var den unge kvinde i den anden ende af røret rolig og hjælpsom. Jeg forklarede hende hurtigt min situation: “Jeg har glemt min bryllupsdag, og min kone er i København. Jeg er i Aalborg. Kan I hjælpe mig med en buket, der kan leveres i dag?”

Hun lo let og sagde: “Selvfølgelig kan vi det! Hvilke blomster har din kone en forkærlighed for?”

Jeg kunne mærke roen sænke sig over mig. “Hun elsker roser og liljer,” svarede jeg. “Noget klassisk, men alligevel med et twist, der viser, at jeg virkelig har tænkt over det.”

“Vi kan lave en skøn buket med roser, liljer og et strejf af eukalyptus for at give den et friskt pust. Vi sørger for, at den bliver noget helt særligt,” sagde hun. “Og så skal vi nok levere den hurtigst muligt.”

Ventetiden

Jeg takkede hende mange gange og lagde røret på. Nu var der ikke meget andet at gøre end at vente og håbe, at blomsterne ville nå frem, inden Camilla begyndte at undre sig over min tavshed. Tankerne hvirvlede rundt. Hvad hvis buketten ikke nåede frem i tide? Hvad hvis den ikke var speciel nok? Jeg kunne mærke sveden begynde at pible frem i panden, og jeg kastede mig tilbage i mødet, selvom mine tanker konstant var hjemme i København.

Buketten ankommer

Et par timer senere, da vi endelig havde en kort pause i mødet, tjekkede jeg min telefon. Der var en besked fra Camilla:

“Åh skat! Buketten er fantastisk. Du har virkelig overgået dig selv. Jeg elsker dig!”

Jeg kunne næsten ikke tro det. Amager Blomster havde leveret præcis, hvad de lovede, og havde tilmed gjort det med stil. Min telefon summede igen, denne gang med et billede af den smukke buket, der nu stod på vores spisebord. Den var virkelig en fryd for øjet – fyldt med store, dybrøde roser og elegante, hvide liljer, præcis som jeg havde ønsket. Eukalyptusgrenene gav den et friskt og moderne twist, der gjorde den endnu mere imponerende.

Jeg kunne næsten høre lettelsen i mit eget suk. Katastrofen var afværget, og min kone var mere end tilfreds. Mødet i Aalborg fortsatte, men jeg følte mig pludselig meget lettere, som om en tung vægt var løftet fra mine skuldre. Takket være Amager Blomster var min glemsomhed blevet tilgivet, og vores bryllupsdag blev alligevel en succes – selvom jeg ikke fysisk var til stede.

Amager Blomster – reddede mit ægteskab

Når jeg ser tilbage på dagen, er der ingen tvivl om, at Amager Blomster blev min redning. Deres hurtige og professionelle service gjorde det muligt for mig at redde en situation, der let kunne være endt med skuffelse og frustration. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der nogensinde står i en lignende knibe. Det er blomsterlevering i København, der bare virker!

Der er mange ting, jeg har lært af denne oplevelse. For det første – glem aldrig din bryllupsdag. For det andet – hvis du er så uheldig at glemme den, så sørg for at have en plan B, og i mit tilfælde var plan B at stole på en blomsterhandler med et godt ry og en hurtig levering.

Amager Blomster havde reddet dagen. Og mit ægteskab.

Skriv et svar